ÇÖP KUTUSU PS4 12.01 Kırık Sürüm Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde emirhan01101 tarafından oluşturulan PS4 12.01 Kırık Sürüm Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 241 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı PS4 12.01 Kırık Sürüm Hakkında
Konbuyu başlatan emirhan01101
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhan01101

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
20
0
1
Herkese öncelikle iyi günler Abilerim ;

Bugun ps4 cihaz satın aldım 12.02 Sürümlü cd ile kırılma işlemi yapılıyor içinde 3 adet oyun var Sistem yazılımı kısmına tıkladığımda HEN.11.02 Yazıyor PS4-872 isimli cihazım İlk defe Ps4 slim aldım ve nasıl oyun indireceğimi bilmiyorum sayfada birazcık gezdim oyun linkleri var indirdim 2 adet oyun 64 gb flash belleğim var Rar dosyalarını 1 klasöre çıkarıp flash ın içine attım hem dosya formatında hem içinden çıkan herşeyi attım ayrı ayrı denedim fakat ps4 görmüyor hen dosyasına girip internette en üst en üst bas diyor orda kurulum dosyası çıkacak diyor fakat öğe bulunamadı dio bende ilk defa PS4 aldığım için acemilik çekiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz öğretici bir kaynak varmı forumu gezdim birazcık ama anlamadım Daha önce açılmış bir konuysa affedin fakat Bulamadığım için oyun indirip kuramıyorum cihaza bilmiyorum nasıl yapıldığını bu konuda bana yardımcı olurmusunuz yaşadığım yerde Ps4 dükkanı var oyun başı 400 TL fiyat istedi buda benim bütçemi aşıyor stor dan alsam indirimde daha uyguna denk gelecek oyunlar bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Şimdiden Çok teşekkür ederim İyi günler İyi çalışmalar

Oramiral

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2026
13
4
3
USB Belleği FAT32 olarak biçimlendirmen gerekiyor biçimlendirdikten sonra attığın oyunları cihazda görebilirsin.

Nuhmete

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2023
59
15
8
Fat 32 yaptıktan sonra oyunu usbnin ana dizine at pkg olarak klasör veya dosya içine atma.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Evet exfat olarak biçimlendir.sonra ana dizine at.

emirhan01101

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
20
0
1
exfat olarak biçimlendirdim dosyayı attım fakat gene görmüyor acaba dosyamı ağrızalı anlam veremedim

birde 7 part ı çıkardım r01 r40 a kadar çıktı hepsini tekrardan çıkardım 1 adet pkg verdi doğru yoldayım dimi şimdi bunu kurmayı denicem

emirhan01101

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
20
0
1
PKG yi gördü fakat kurulum sırasında busefer yarı olunca hata verdi crysis 3 ü indirmiştim Bir hataoluştu dedi CE-36244-9 Hatası Verdi bunu neden yaptıki acaba Araba oyunuda indirmiştim 2 kişilik ondada aynı hatayı verdi kurulum sırasında

Hata sorununu görüntüle dediğimde indirilemiyor veriler bozuk dedi acaba benmi hata yaptım oyunmu bozuk ? Sağlam oyun varsa onu deneyeyim olmadı

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
290
104
43
PKG yi gördü fakat kurulum sırasında busefer yarı olunca hata verdi crysis 3 ü indirmiştim Bir hataoluştu dedi CE-36244-9 Hatası Verdi bunu neden yaptıki acaba Araba oyunuda indirmiştim 2 kişilik ondada aynı hatayı verdi kurulum sırasında

Hata sorununu görüntüle dediğimde indirilemiyor veriler bozuk dedi acaba benmi hata yaptım oyunmu bozuk ? Sağlam oyun varsa onu deneyeyim olmadı
Bildirimlerden sürdür e basmayı denediniz mi?

emirhan01101

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
20
0
1
Denedim Tekrardan Hata veriyor aynı şekilde anlamadım bir türlü Oyun kuramıyorum acaba bendemi bir hata var cihazın içinde oyun var çünkü adamlar kurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...